Leirer

07
feb
2020

Treningsweekend til Forsand - Hai, Rekrutt Ung Jenter/Gutter, Rekrutt Jenter/Gutter og Medley Rekrutt

fredag 7 februar 2020 18:00 - søndag 9 februar 2020 12:00
Forsand svømmehall
Forsand svømmehall
Fv491 280, 4110 Forsand, Norge
600,- NOK

treningsleir

Invitasjon til Treningsweekend Forsand 07. – 09. februar 2020

Hai, Rekrutt Ung Jenter/Gutter, Rekrutt Jenter/Gutter, Medley Rekrutt

Påmeldingsfrist:  Onsdag 5. februar. Bindende påmelding. Faktura vil bli tilsendt.

Frivillige

Vi trenger også foresatte som kan bli med å hjelpe til på leiren – noe som også er nødvendig for at leiren skal kunne gjennomføres. Det å være frivillig gir en unik mulighet til å bli kjent med både svømmere, trenere og andre foresatte i klubben. Vi håper du har lyst å bli med. Foresatte som ønsker å bidra kan legge inn sitt navn ved påmelding av svømmer.

For fullstending invitasjon og mer informasjon, se pdf i mottatt epost. 


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.