Årsmøte

25
mar
2020

Innkalling til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb

onsdag 25 mars 2020 19:00 -21:00
Scandic Forus
Scandic Forus
Bjødnabeen 2, 4033 Stavanger

Styret innkaller herved til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb som avholdes onsdag 25. mars 2020 klokken 19:00 på Scandic Stavanger Forus, Bjødnabreen 2, 4033 Stavanger.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må leveres styret evt på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 11. mars 2020.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside.

Minner om at de som ønsker å avgi sin stemme på årsmøte må være betalende medlem og over 15 år. Deltakere på SSK svømmekurs som er over 15 år er også fullverdige medlemmer. Andre som ønsker å avgi sin stemme må ha betalt sin medlemsavgift på 300kr. Foreldre av barn som svømmer er ikke medlemmer og må løse medlemskap personlig om dem ønsker å stemme. Det er ikke lov å forhåndsstemme eller stemme på vegne av andre med fullmakt.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme, og ønsker vel møtt!

Stavanger 25/2-2020
For Stavanger Svømmeklubb
Styret


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.