Reisebrev 10 Florida

Lørdag 16 oktober og siste dag i Pompano Beach. Dagen i dag har bestått av to treninger i vannet og en basistrening. De fleste har benyttet tiden mellom treningene ved bassenget og på stranden. Ellers har de fleste vært på butikken for å kjøpe snop med hjem........

Ikveld slapp vi voksne lett unna for da spanderte vertskapet grillfest på oss. Dominic har brukt to dager på å forberede kylling, spareribs, pastasalat, potetsalat, en knallgod pølserett, salat, hamburgere og pølser til alle oss 43 + noen andre gjester pluss noen av de andre beboerne her på hotellet. Vi laget dessert, fruktsalat med krem og youghurt med honning. Knallgodt!!!! og plenty med mat. Etter maten ga vi vertene våre hver sin flaske vin. De håper vi kommer igjen, og det gjør vi også ;-) Til slutt kåret vi vinnerne av kokkekonkurransen. Jentene scoret høyt på presentasjon og rydding, guttene scoret høyt på smak og mengde, så i god SSC ånd delte vi seieren mellom guttene og jentene....En Vinner, alles seier! Resten av kvelden har gått med til pakking og veiing av bagasjen. Mange tok med seg gamle klær hit. Disse blir lagt igjen. Eierne sier at dette vil bli vel tatt imot av vaskehjelpene våre som er fra Haiti. Svømmerne har dessuten samlet masse mynter som de skal gi til vaskjehjelpen før vi drar imorgen. De kommer til å bli veldig glad.

Imorgen er planen som følger. Frokost hjemme, morgentrening fra 8-10. Deretter blir det IHOP på alle med god amerikansk forkost. Så blir det litt soling før bilene blir fylt opp fra klokken 13. Klokken 13.30 begynner turen til flyplassen. Vi gir oss selv god tid til innsjekk osv siden vi er så mange som skal sjekke inn vår baggasje. Flyet går klokken 17:40 til Paris.

Deretter blir det to flygninger til vi Amsterdam før vi lander rett før klokken 16 på mandag. Gleder oss til å treffe alle igjen.


Christin

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.