Reisebrev 5 Florida

Dagen i dag, den 11 oktober, startet grytidlig med morgentrening klokken 6. Hele gjengen sto klar ti over halv seks og dro av gårde med drikkeyoughurt, eple og banan i hånden. Etter trening var det kun tid til å spise frokost og pakke til dagens utflukt til Jupiter Island som ligger en god times kjøretur nord for Pompona Beach. Idag skulle vi besøke en kajakk utleie plass som er eid av en slektning av Sebbe og som er en plass som Sebbe har jobbet flere somrer tidligere som instruktør.

vi dro av gårde klokken ni i vår 5 bils kolonne. Turen gikk fint. Da vi kom fram ble vi delt i to grupper. Den første gruppen fikk utdelt noen store brett som de padlet fra stående. Vi andre fikk tildelt kajakker. Den første gruppen trente på disse brettene og gjorde forskjellige fysiske øvelser på brettet og jobbet i og ut av vannet. Den samme gruppen ble etterhvert filmet av ESPN, som er en stor sportskanal her i USA. De jobbet hardt og Thomas var helt rød og oppskrapt på magen etter at treningen var ferdig. Kajakkgruppen padlet i nesten halvannen time. Vi badet halvveis, eller rettere sagt - vi veltet hverandre ut av kajakkene. Vi padlet forbi Burt Reynolds Island og vi så mange flotte boliger langs vannkanten.

Etter at den første runden var ferdig spiste vi lunch på plassen. Det ble ikke helt vellykket for restauranten hadde ikke nok kapasitet til å la svømmerne bestille det som de ønsket. Alle fikk i seg mat, men kanskje ikke nok til at alle "storspiserne" ble fornøyd...... Da lunchen var ferdig dro vi på stranden. Der lånte vi noen surfe brett. Flere kastet seg ut i bølgene. Alt var ikke like elegant og det ble noen småskrammer.


Klokken 15.30 var det på tide å si hade til Thomas for denne gang. Undertegnede kjørte ham til flyplassen i Fort Lauderdale. Igor, Henrik og Fredrik B ble også med for å følge Thomas på flyet. Vi dro hjem til motellet etterpå. Resten av gjengen kom ca 1 time senere. Da varmet vi opp restene fra gårsdagen og spiste ute ved bassenget hele gjengen. Mange var trøtte. Kirsten og jeg skulle handle inn til gjengen og da fulgte flere av svømmerne med for å kjøpe inn litt ekstra "digg" til å ha på rommet. Nok en hyggelig dag er over og alle er akkurat like blide. Kjekke ungdommer som foreldre og SSC kan være veldig stolte av.


Christin

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.