Reisebrev 4 Florida

I dag hadde alle treningsfri. Unntaket var Monica, Marton og undertegnede som startet dagen med en joggetur i parken som ligger ved siden av svømmeanlegget. Man blir alltid imponert over de anleggene som man finner rundt omkring i verden og det får man til å tenke på at vi enda ikke har noe tilsvarende i Stavanger. Svømmeanlegget består av både kort og langbane meter og yards. Ved siden av svømmeanlegget ligger flere tennisbaner og joggestier hvor man kan velge ulike ruter.

Alle fikk lov til å sove lenge idag, til klokken 9, for så å få tid til å spise før dagens utflukt. Idag dro vil til Swimming Hall of Fame, et must i en svømmers utdannelse. Dette er et svømmemuseum. Det var morsomt å lese om gamle helter, se utviklingen i både teknikk og badeøy og gjenoppleve noen store løp, slik som 4*100 fri menn fra forrige OL. Vi dro tilbake til motellet etterpå. Det eneste som sto på programmet i ettermiddag var en leksjon med Igor. Igjen utrolig engasjerende og lærerikt. De fleste brukte resten av ettermiddagen på stranden som ligger like nedenfor motellet. Klokken 16 stilte alle guttene opp til mat shopping. De hadde nemlig fått i oppgave å lage middag til alle sammen - en tre retters. Det ble handlet med stor iver og i store mengder. Undertegnede syntes nok guttene om kom noe sent i gang med kokingen, men det var unødvendig bekymring. Etter en hektisk time med kokine fikk jentene servert meksikansk middag (chips + dip til forrett, Taco til hovedrett og banansplitt til dessert). Det var kjempegodt, men vi hadde handlet inn alldeles for mye så vi har rester til imorgen kveld.


Jeg vil gjerne få si noen ord om motellet vi bor på, Ronny Dee Resort Motel. Dette motellet er eid av to brøde som opprinnelig kommer fra Boston, men som har brukt sine sparepenger for å investere i Ronny Dee. Motellet har sett sine bedre dager, men er rent og eierne/betjeningen er fantastisk hyggelige og hjelpsomme. I sentrum av motellet ligger et basseng med mange solstoler rundt. Vi er i gåavstand fra stranden som er kjempefin. Bassenget ligger noen få minutters kjøretur borte. Det er kjøkken til hvert rom slik at det er mulig å lage seg mat selv. Eierne er nok i 60 årene. De er to interessante fyrer som det er artig å bli kjent med. Eldstemann Dominic har jobbet som Estee Lauders ledende make up artist gjennom mange år. Det innebar at han har vært ansvarlig for sminken til både presidentfruer og Hollywoodstjerner. Det kostet 10.000 kroner å bli sminket av ham da han var yrkesaktiv. Vi har spurt om han kan tenke seg å lære bort noen tricks til jentene... vi får se. De planlegger barbeque fest for oss den siste kvelden vi er her. Det er deilig å treffe på slike snille og varme mennesker.


Ellers så er det en fryd å være på tur med SSC gjengen. Vi får skryt av svømmerne våre overalt. Det er en blid gjeng som er på tur. Alle trener og spiser godt, og viktigst av alt så er de kjempegode venner.


Kvelden i dag ble avsluttet med at svømmere og trenere ble kastet i bassenget -------- med klær. Nok en begivenhetsrik dag er over..... og vi storkoser oss!


Christin

 

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.