Reisebrev fra Treningsleir i Hjørring 2013

trening

 Hei alle der hjemme! Her kommer ett lite reisebrev fra oss alle i Danmark :)

Lørdag 5. oktober 2013
Alle som skulle være med på leiren møtte opp på Risavika kl.19.30. Vi fikk vite hvem vi skulle bo på lugar med og fikk bilettene våre. Om bord på båten fant alle seg til rette og de fleste gikk for å utforske båten. Alle var på rommene til 22.00, om de fleste sovnet da vet vi ikke :)

De fleste var våkne til 6 eller halv 7 morningen etter. Det ble en del venting på å få komme av båten, men det gikk fint. Vi fant fram til bussen som skulle kjøre oss til vandrerhjemmet og vel fremme fikk vi frokost/morgenmad med en gang vi kom. Vi ble delt inn på rommene og pakket sakene våre før det var en times trening. Etter dette ble det lunsj og en del gikk på butikken før eller etter maten. Så var det en to timers trening etterfølgt av middag nesten med en gang.

Så var lekene i gang. Vi ble delt inn i grupper på 6 eller 7 stk, og fikk i oppgave og lage gruppenavn. Alle gruppene møtte oppe i stuen for noen runder med Singstar. Det var god stemning om mye latter. Flere fortsatte og synge til langt på kveld, andre spilte billiard eller så på film/serier.

singstar
 


Søndag 6. oktober 2013
Frokost kl 7, trening kl 8. K1 og K2 hadde langdistanse trening på morningen og mange var slitne og slappe  i kroppen etter dette.

hjorring2013

K3 hadde blanding av sprint og langdistanse. Vi kom tilbake etter trening og hadde ca to timer å slappe av på før det var lunsj. Masse god mat og godt utvalg. Fikk ca 3 timer etter dette med avslapping før det var ny trening. K1 hadde to timer trening som var hard, som var tilpasset om du er langdistanse eller sprinter. K2 og K3 hadde begge 1 time hver og disse gruppene hadde begge mye sprint.

Når vi kom tilbake var det allerede klart for middag, og alle fikk spist masse god mat :))

Hilsen
Brita, Maren, Georg, Heidi, Paul, Synnøve og Trond

 

Mandag 7. oktober 2013
Dagen startet som vanlig med frokost kl 7. Etter det gikk K1 til svømmehallen for å ha basis og en hard svømmeøkt. Basisen ble ledet av Ingeborg. K2 hadde løpetrening og K3 hadde basistrening. Alle gruppene gjorde en god innsats, og trenerne var fornøyde.

undervann

Etter morgenøkten holdt Samuli et informativt kostholdsforedrag for alle gruppene. Både store og små hadde mye å lære.

foredrag2

Deretter var det lunsj og oppladning til neste økt. På kveldsøkten ble K1 delt inn i to grupper; sprint og langdistanse. K2 hadde en hard økt, men smilene var allikevel på plass. K3 hadde en hard teknikktrening.

streamline

Så var det en god middag der matlysten var på topp. Vi avsluttet kvelden med en runde Buzz (quiz) der latteren satt løst. Det ble også utdelt kinderegg til de som hadde best innsats på treningen. I K1 fikk Ingeborg og Emily, i K2 fikk Emil og Ida, og i K3 fikk Paul og Heidi. Ellers er stemningen god, trenerne er fornøyde, og dagene går fort. :)

pontus i sitt ess

Hilsen
Aud Sofie, Hedda, Andreas, Jerlov, Jørgen, Ingeborg og Olav

 

 

Tirsdag 8. oktober 2013

Hei hei!
Dette er hilsen fra treningsleiren her i Hjørring :)

panorama

I dag har K1 gruppen hatt restitusjonsdag. Vi hadde ikke svømmetrening før 15-17, så vi har bare slappet av og sovet myyyyeee… :) K2 har hatt to treninger i dag, med sprint og mye arm. De har ellers bare slappet av og sovet.. (ja det går mye i soving her…;-) I K3 hadde Anette filmet svømmerne, så de fikk se seg selv og lærte masse teknikk.
Det var 4 stykker som fikk trene med K2 på kvelden. Det var Jerlow, Hedda, Amalie og Anne. Noen av svømmerene var i byen og koste seg mellom treningene.

henriette

De som vant egg for best innsats på trening i dag var:
K1: Kristin
K2: Jørgen og Celine
K3: Anne og Hedvig
Bonusegg for god innsats: Andreas

Bra jobbet!!!

henriette med gutta boys

Vi har hatt noen kåringer i dag:
Dagens fis vant Jens Petter
Dagens humørspreder var Sebastian, som reide opp sengene til alle på rommet
Dagens “gamer” var Pontus
Dagens latter vant Georg
Dagens bursdagsbarn var Paul
Dagens hjemreisere (svikere;-) var Synnøve, Jenny, Anette og Martin

Vi har ikke hatt noen konkurranser i dag, og bra er det for vi har tapt alle til nå…:-P Det er øving på de fleste gruppene til talentiaden som er på torsdag… :)

Nå skal vi legge oss, og samle krefter til ny treningsdag i morgen :) :)

Hilsen gruppe 6 – Melkesyre
Henriette, Øyvind, Andrea, Marie,Mathias,Ida, Stain

  

Onsdag 9 oktober 2013

Hei, i dag er det "Restespiserene" (gruppenavnet vårt) som skal skrive reisebrev. I vår gruppe er vi 7 stykker, det er Marie fra K1 som er gruppeleder, sammen med Emily og Thomas fra K1, Ida fra K2 og Johanne, Amalie og Sebastian fra K3.

panorama hjorring lo

I dag, onsdag, hadde vi i K1 to treninger, den første treningen var fra 8-10, og vi ble delt inn i sprint- og langdistansegruppe. På morningen hadde vi sprinterne kort og kjekk trening, hvor den lengste distansen i ett var 200meter. Langdistanserne hadde lang og kjedelig. “Det var veldig kjedelig” -Emily (langdistanser). På kvelden hadde vi helvettestrening. Det var 800m broken egen. Jo kortere det ble, jo fortere måtte vi svømme. “Det var helt forferdelig” -Marie.

toffetom
Disse tre er tøffere enn toget....

K2 hadde ikke morgentrening, så de benyttet den tiden til å øve til talentiaden som er imorgen. Vi skulle først ha en dans, men så fant vi på noe dritt kult, så dere får vente å se ;)

K3 hadde en meget bra basetrening i morges som ble avsluttet med basketball og fotball.

Etter lunsjen så fortsatte vi å øve, men treningen til K1 begynte tidligere enn vanlig så vi måtte dra litt før. Kveldstreningen til K3 var fra 16:00-18:00 og den inneholdt: 5*200m IM, 5*200m cr og 6*50m supersprint. “Det var kjekt og hardt” -Johanne.

K2 hadde også trening fra 16:00-18:00 og de hadde en hard medley serie. Det inneholdt:400m IM, 100metere fly, rygg, bryst og crawl. “Det er den hardeste treningen vi har hatt til nå, det var helt grusomt! “ -Ida.

Senere spiste vi middag og det ble utdeling av kinderegg. Dvs.best innsats på trening. Johanne fikk for ettermiddagstreningen. Godt jobbet Johanne! :)

monica
Hva skulle vi ha gjort uten Monica???

Nå står poppkornet på bordet og filmen blir snurret om 2min.....

nity nite :)

Hilsen
Marie, Emily, Thomas, Ida, Johanne, Amalie og Sebastian

 

Torsdag 10 oktober 2013

Dagen startet som vanlig med frokost klokken 7, etterfulgt av trening klokken 8. K1 var spent på dagens El Classico, mens K2 og K3 hadde det litt roligere på morgenøkten. Serien til K1 viste seg å være veldig hard, men ikke like tung som den i Spania.

flyyyyy

Etter å ha kommet tilbake fra trening var de fleste slitne og klare for lunsj.

SSC e best

Etter lunsjen var det tid for litt avslapping før dagens andre økt. Denne gangen var det K1 sin tur på litt roligere økt, mens K2 og K3 kjørte hardt. Noen fra K3 hadde til og med ekstra time med butterflyteknikk. I tillegg fikk noen andre fra K3 muligheten til å bli på K2 sin harde trening. Etter treningen var det tid for felles uttøying med vår flinke fysioterapeut Ronny.

forbilde

Alle sine siste forberedelser til dagens nervepirrende talentiaden tok plass etter middagen. Det var en morsom og litt flau opplevelse for de aller fleste. Mange av grupper danset og shaket, mens noen andre var mer originale og lagde egen sang. Noen var flinke til å synge, mens andre ikke så mye (Brita-K1). Etter alle var ferdig var det tid for dagens kinderegg, og både K2 og K3 fikk tre hver.

fox says
What does the fox say???

Etter en lang dag (og litt gaming) ser de aller fleste frem til en god natts søvn, og en ny dag med nye muligheter i morgen.

gaming

 

Klem fra Nøttemix (Embla, Celine, Johan, Mathias, Jens Petter og Norbert)

 

Fredag 11 oktober 2013

Helene....?

girliegirls 

hoppetau

fotball jenter

fotball gutter

 

Lørdag 12 oktober 2013

Da var den siste dagen kommet og det var tid for stafetter og kos. Vi hadde først 45 minutter innsvømming som den minste på hver av de åtte gruppene skulle skrive. Her gikk det i alt fra supermann, helikopter, hai til delfin og medley :)

ssc ben

Deretter hadde vi syv forskjellige stafetter, bl.a medley og bein stafett.

ssc123

Det var veldig jevnt mellom lagene på de ulike stafettene men etter lunch ble det kåret en vinner-gruppe og plasseringer på de andre gruppene.

Tradisjon tro fikk noen av trenerene seg ett aldri så lite bad....

trener2

trener1

Etter flere harde og kjekke konkurranser ble det lag to, "Funky town munkey shrimps" som vant sammenlagt. Vårt lag (lag tre), "Uskomatton" kom på en sterk andre plass. Det ble utdelt premier til alle plasseringene, siste plass fikk en pose med gullerøtter, imens første, andre og tredje plass fikk sjokoladeplater.

Henriette Brekke annonserte i begynnelsen av leiren at hun ønsket å gi bort sin signerte NM 2013 t-skjorte til den personen som gjennom uka var snill, grei, inkluderende, omtenksom og som var flink til å trene. I dag annonserte hun vinneren.... vår positive solstråle Amalie :)

henriette tshirt

De siste timene før vi forlot Hjørring gikk for det meste til å pakke. Det var noen som senere dro ut å spiste på Jensens Buffhus imens andre tok en tur til byen. Bussen gikk fra vandrehjemmet mellom syv og halv åtte og rundt en time senere var alle på plass på danskebåten. De fleste spiste en god kvelds og tok seg en tur i taxfree-en før vi måtte være på rommet halv elleve.

ssc345

Det har vært en kjempe flott uke her i hjørring med utrolig masse bra trening og god mat. Vi har kost oss masse, men det har også vært en slitsom uke og de fleste gleder seg nok til å komme hjem å sove i sin egen seng igjen.

Vi gleder oss derimot masse til å komme tilbake neste år!!! :))

Skrevet av lag tre, Andrea, Tessa, Lise, Hedvig, Espen, Mathias og Sondre.

 

Se mer bilder fra treningsleiren i Hjørring høstferien 2013 her.

 

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.