SSC på treningsleir i Malaga 6-13 mars 2011, reisebrev no 2

Onsdag hadde vi en kjempe god trening, alle svømmerne vær positive og gjorde en kjempe innsats. Treningen var veldig hard men det påvirket ikke svømmerne. NM svømmerne, svømte i 25 m bassenget og svømmerne som skal delta på SSC åpent stevne svømte i langbane.

Vi har ikke hatt veldig flaks med været det er ganske kjedelig og reiner mye. Tur er at vi er et kjempe godt gjeng med et godt smil og vi trenger ikke sol.

Regnet gjorde at turen til Gibraltar ble innstilt og i stedet for vi å shoppede på Plaza Major.

På ettermiddagstreningen var vi inndelt i to grupper, den ene gruppen svømte en rolig trening med lit sprint, crawl svømmerne hadde teknikk med Bebbe og Pontus.

Torsdag hadde vi tre forskjellige grupper ene gruppen hadde bryst teknikk med Bebbe og Monica, de andre to gruppene hadde sprint.

Trøtte og sletne etter mange økter tokk vi det rolig mellom øktene, mange av svømmerne ligger på rommene sine og enten ser på film eller spiler på pc-en.

Etter middags treningen var inndelt i tre grupper igjen to av gruppene hadde samme opplegg, men vi delte inn det så at den ene gruppen startede med å ha basis/tøying og den andre svømte en rolig serie med lit sprint og fokus på distanse/tak. Etter cirka en time bytte gruppene. Tredje gruppen hadde også de en rolig trening med fokus på puls.

Fredag begynte med en syretrening, Alle svømmerne gjorde en knall god innsatts og det ser veldig bra ut innfor kommende stevner.

Etter ni treninger så tokk vi endelig en ettermiddag fri. De som ville fikk bli med til Malagasentrum til et shoppingsentre (El Corte Ingles). Etter at ha vært i Florida med nesten samme svømmere vet vi jo at de liker å shoppe.

Vel hjemma på hotellet igjen fant Pontus en del av svømmerne i karaoke action. Super kjekkt, dette viser bare hvilken konge stemning det er i gruppen. (Se flm på facebook). =)

I morgen fortsetter vi med de to siste trenings øktene.

Hilsen fra Malaga.

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.