Leirer

05
aug
2019

Treningsoppstart Elite, Junior-Senior, Medley Junior-Senior, Junior Ung Jenter og Junior Ung Gutter

mandag 5 august 2019 8:00 - lørdag 17 august 2019 15:00
Kvernevik svømmehall
Kvernevik svømmehall
Traneveien 14, 4048 Hafrsfjord
Kr. 750,- pr. uke

Velkommen til oppstartstrening i Kvernevik Svømmehall 5. august - 17. august.

For mer informasjon les her.

Påmeldingsfrist tirsdag 31. juli 2019

 

Frivillige – foresatte – vi trenger din hjelp

Vi trenger frivillige til å hjelpe til med å tilberede måltider på kjøkkenet etter/imellom treningsøktene, så dersom du har lyst og anledning å bidra setter vi stor pris på det.

Påmelding: http://stavangersvommeklubb.no/diverse/ssk-event-pameldinger/dugnader

 

Du kan bidra med alt ifra én til flere dager, eller timer – alt vil være et positivt bidrag, samtidig som det er en kjekk mulighet til å bli kjent med både klubb og svømmere.

 


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.